DE VERJAARDAGSOUTFIT VAN JUUL!


Door Frederique:

Hieperdepiep hoera Juul is 4 jaar! Bij een verjaardag hoort een feestje met slingers, cadeautjes, taart én een verjaardagsoutfit! Juul heeft enorm uitgekeken naar haar verjaardag; eindelijk 4 jaar en dus ook eindelijk naar de grote school. We merkten thuis, hoe cliché ook, dat ze echt wel toe was aan een nieuwe uitdaging. De eerste week is goed gegaan, ze vindt het erg leuk!

Op haar verjaardagsfeestje droeg Juul deze hippe sweater van CKS. Het model is kort en wijd, dat maakt het pittig. De offwhite trui heeft zilveren bling patches op de schouders. Juul zegt dat het vleugels van een vlinder zijn. Eigenlijk maakt het haar niets uit, zolang er maar glitters op zitten. Ze is gek van alles wat blingt, en met name pailletten heeft haar voorkeur. Iedere avond staan we samen voor haar kast om de outfit voor de volgende dag klaar te leggen, ze kiest altijd een top met pailletten.

De sweater hebben we gecombineerd met een licht grijze tutu en witte All Stars. Deze trui is ook gaaf te combineren met de zilveren metallic plooienrok van CKS, deze hangt ook bij Juul in de kast. Het brave van de plooien gecombineerd met het rock-achtige van de metallic rok zorgt voor een gave look. Datzelfde geldt voor de look met de tutu, Juul droeg toen ze nog kleiner was vaak een tutu totdat ik er op een gegeven ogenblik wel klaar mee was. Nu, een paar jaar later, is de tutu weer helemaal back en hangt hij in diverse kleuren in haar kast. Wat vind jij van haar outfit?

Je kunt via deze link shoppen bij CKS

Klik hier om direct naar CKS te gaan

Wat vind jij van de verjaardagsoutfit van Juul?

Tags:

Plaats een reactie