DE VERJAARDAGSOUTFIT VAN PHILEINE


Door:  Renske

Afgelopen dinsdag was het dan zo ver, Phileine werd 1 jaar! Aangezien wij zelf gewoon moesten werken en de meisjes naar de crèche gingen hebben we er die dag niks aan gedaan. Zaterdag stond het grote feest gepland dus om het voor Julie ook makkelijk en logisch te houden hebben we gedaan alsof ze die dag ook echt jarig was.

Uiteraard mocht een echt verjaardagsoutfit voor haar feestje niet ontbreken. Ik was al bijtijds op zoek gegaan naar de ultieme 1-jarigen outfit en je gedachten bij een meisje gaan dan meteen naar een jurkje. En ik geef eerlijk toe, er zijn er meerdere in mijn (online) winkelmandje beland, een meisje moet iets te kiezen hebben toch?
En allemaal net iets anders, eentje met watermeloenen, eentje met ananassen, een effen,. Maar hoe leuk ze ook zijn,  als kleine meisjes nog niet lopen, staan of in ieder geval een poging tot staan doen zitten die leuke jurkjes niet zoals zou moeten.
En jullie begrijpen het; Phileine zit in de categorie: ‘doet nog niet eens een poging’ 😉

Dus de laatste week ben ik toch verder gaan speuren! Ik bedacht me dat Phileine bijna als pantertje geboren is en dus eigenlijk een panterprintje op haar verjaardag niet kon ontbreken.
En toen was een plus een ineens twee! Ik had laatst namelijk op Kindermodeblog dit jumpsuitje van Petit by Sofie Schnoor voorbij zien komen bij de webshop Little Different. Een jumpsuitje doet het veel beter dan een jurkje voor een zittend en kruipend meisje en dit panterprintje is een topper.
En toeval of niet; er was er nog eentje in haar maat! Dus besteld en de volgende dag binnen.
Het is nog ietwat groot maar ons pantertje heeft geschitterd in haar nieuwe outfit op haar verjaardagsfeestje. En daar worden wij extra blij vanJ

Worden jullie er ook blij van?
Er zijn er nog enkele in de webshop bij Little Different! Je shopt ‘m via deze link

DSC01959

DSC01977

DSC01990

DSC01948

DSC01937

 

Klik hier om te shoppen bij Little Different

Wat vinden jullie van Phileine d’r outfit?

Tags: ,