DE VERJAARDAGSOUTFIT VAN JULIE


Door: Renske

Zo, ik ben er weer! Jullie hebben een tijdje niks van mij voorbij zien komen want ik ben inmiddels bevallen!

4 weken geleden op 29 juli is onze Beau geboren! Het is een heerlijk mannetje en het gaat heel goed met ons. Julie en Phileine zijn hartstikke trotse zussen (voor hoe ver Phileine het begrijpt dan 🙂 ).
Het is wel wennen uiteraard en na een dag als vandaag waarop ik in m’n eentje met alle kids ben moet ik ‘s avonds wel even bijkomen op de bank, maar we komen er wel!
 
Als ik er zo aan terugdenk zijn die eerste 4 weken alweer zo snel gegaan, maar in de tussentijd is er ook weer heel veel gebeurt.
Met als hoogtepunt Julie d’r 3e verjaardag! Al weken, ik denk zelfs maanden keek ze er naar uit. We hebben 100 keer herhaald; eerst is Phileine jarig, dan komt de baby en dan is Julie jarig. En wat was het een feest! Het is de eerste verjaardag waarbij ze echt zo bewust was dat ze jarig was, zo lief. En bij deze speciale verjaardag hoorde een speciaal cadeau en uiteraard een speciale outfit.
Ik weet niet wie de Hello Kitty lamp mooier vond, zij of ik maar dolblij was ze ermee! En ikzelf zie ‘m al helemaal voor me straks in haar nieuwe kamer in ons nieuwe huis. 
En als verjaardagsoutfit koos ze (we) geen jurk maar dit te gekke pak van Soft Gallery dat al een tijdje in de kast lag. Een heerlijke jumpsuit met een superleuk panterprintje waar we allebei meteen weg van waren.  Ik heb ‘m zelf heel voordelig in de sale geshopt en ik zag net dat ze ‘m nog hebben in enkele maten en dat ie inmiddels NOG meer afgeprijsd is (60%!). Julie draagt ‘m hier met slippers eronder maar ook in de winter met bijv sneakers en een vestje erover gaan we hier veel plezier van beleven. Dus mijn tip: aanschaffen nu het nog kan!
Vinden jullie ‘m ook zo leuk?

Plaats een reactie