PEPPERS VERJAARDAGSOUTFIT


Door: Bonnie

Hiep hiep hoera.. Pepper is bijna jarig!!! Mijn kleine meisje wordt groot :(. Na de meivakantie gaat ze voor het eerst naar school en er volgt dus een hele nieuwe fase. Hopelijk geen nieuwe fase op het gebied van fashion en kan ik haar blijven aantrekken wat ik wil ;).Niet dat ze nu nog geen eigen smaak heeft, die heeft ze wel degelijk. Het liefste zou ze elke dag rondlopen in een prinsessenjurk. Compleet met roze nagellak, een roze tasje en roze poedel als accessoire. Maar dat hebben we nog altijd beperkt weten te houden tot binnenshuis en dus gaat ze, afgezien van de nagellak, niet als een roze suikerspinnetje de deur uit.

Gelukkig weet ik mijn enthousiasme voor bepaalde outfits vrij goed over te brengen op Pepper en gaat ze dus voornamelijk lekker in mijn smaak mee. Mijn voorkeur gaat namelijk iets meer uit naar stoer dan dat ik haar volhang met glitters en strikjes. Waar ik wel al vanaf Pepper’s geboorte een zwak voor heb zijn tule rokjes. Er liggen er dan ook een heleboel in haar kast en nog meer zijn de revue gepasseerd. Geweldig met gewoon een simpel shirtje en stoere laarsjes of sneakers. En voor Pepper’s verjaardag is er weer eentje bijgekomen, een mintgroen exemplaar met goudkleurige glitter stippen van Billieblush. Om vrolijk van te worden!

Billieblush is een jong Frans meisjeslabel, opgericht in 2013. Ze maken kleren voor hedendaagse prinsesjes met een rijk kleurenpalet, funky graphics van cupcakes en vlinders, veel glitters, kant en strikjes. Lief, maar vooral girly-girly. Een hele outfit van Billieblush is me iets te zoet maar de items apart zijn erg leuk. Ik heb het rokje hier gecombineerd met een witte tanktop met musthave ananasprint van Claesen’s en haar hippe Anniels. Klaar om als een echte prinses haar verjaardag te vieren!

Klik hier om meer Billieblush te zien

BILLIEBLUSH#2
BILLIEBLUSH#3

BILLIEBLUSH#5

BILLIEBLUSH#1

BILLIEBLUSH#6
Bekijk hier de collectie van Billieblush

Wat vind jij van deze outfit?

Tags:

Plaats een reactie