SPROET & SPROUT | HET FUNKY T-SHIRT VAN MCKENZIE


Door Rosan:

Ik denk dat jullie wel bekend zijn met de term ‘threenager’? Een tijdje terug vond ik het vooral een grappige term, maar nu begrijp ik precies wat het betekent. Wisselvallige stemmingen, snel boos (heel snel) of verdrietig, brutaal, niet luisteren. Nu weet ik het is een fase, maar kan iemand me misschien toelichten hoe lang deze fase duurt?! Nu moet ik er wel bij zeggen dat ze het grootste deel van de dag gewoon heel lief, grappig, bijdehand (op een leuke manier) en vrolijk is, maar die 20% dat ze in draak-modus zit….

Het label Nederlandse Sproet & Sprout staat voor de perfecte imperfecties van onze kinderen. Nou toepasselijker kan het niet… Eigenzinnige designs voor een eigenzinnige dame. Dit zwarte shirt uit de zomercollectie staat echt zo leuk! Ik heb het gematcht met een denim short en kniekousen. Laat de zomer maar komen! Nu dan ook echt graag!?
Heb jij de hele collectie van Sproet & Sprout al gezien?
Wat vind jij van Mckenzie haar outfit?
Tags:

Plaats een reactie