SPROET & SPROUT | OUTFIT MCKENZIE


Door Rosan:

Wat zijn rokjes toch leuk! Je hebt ze echt in alle soorten en kleuren. Een rokje kan super girly zijn, dat kon je wel zien in een van mijn eerdere blogs waar Mckenzie een te schattige tutu droeg. Toch heb je ook hele stoere rokjes. Dit leuke rokje van Sproet & Sprout is een beetje een mix van beiden. Het heeft een sportieve look maar je kunt er ook heerlijk mee zwieren.

En dat laatste dat heb ik geweten. Het is met het maken van foto’s van deze kleine madam maar altijd afwachten of haar pet er naar staat. Ene keer ben ik vol verbazing dat ze gewoon keurig gaat staan en bijna poseert. Andere keer hoop ik dat ze dat doet en dan wil ze alleen maar de knopjes van de camera in drukken in plaats van er voor gaan staan. Maar dit keer…. wilde ze draaien, draaien, draaien, draaien. Tot ze zo duizelig werd dat ze omviel, maar daarna gewoon net zo hard weer verder ging. Zal vast door het rokje komen 🙂

Via deze link kun je bij Sproet & Sprout shoppen

IMG_0808

IMG_0820

IMG_0823

IMG_0815

Klik hier om het rokje te shoppen

Wat vind jij van deze outfit?

Tags: ,

Plaats een reactie