SPROET & SPROUT | OUTFIT MCKENZIE


Door Rosan:

Iedere fashion-loving mama zit in deze periode natuurlijk op het puntje van haar stoel. Want welke trends zien we dit seizoen terug? Er is mij wel iets opgevallen bij een aantal merken… Namelijk dat er veel denim-looks terug komen en in alle kleuren van licht- tot diep donkerblauw. Ik vind dat echt heel erg leuk! Want met denim kan je natuurlijk te gekke combi’s maken.  Of je nu gaat voor stoer of toch lief, het kan allemaal.

Mckenzie heeft een te gek jurkje aan van Sproet & Sprout. De donkere kleur geeft een stoere look, maar het model is tegelijkertijd weer heel girly. Ik kan niet wachten tot de zomer. Helaas moeten we het nu nog met iets mindere temperaturen stellen, daarom heb ik het nu gecombineerd met een fijn lang vest. En dat hele lichte roze staat toch echt te mooi in combinatie met het donkere denim?

Via deze link shop je het jurkje bij Sproet & Sprout

IMG_0986

IMG_0993

IMG_0996

IMG_0991

Shop hier het jurkje bij Sproet & Sprout

Wat vind jij van dit jurkje?

Tags: ,

Plaats een reactie