FIRST DROP BOBO CHOSES!


De nieuwe winter collectie van Bobo Choses is weer om verliefd op te worden. Dit keer hebben ze zich laten inspireren door vogeltjes, sterren en strepen. Ook komt er een soort panterprintje in de kleding terug, maar dan net even iets aparter, zo cool!! Bij Little Sahou kunnen jullie alvast lekker los gaan ;).

Klik hier om direct naar de nieuwe collectie van Bobo Choses te gaan.

Bobo choses winter collectie Bobo choses winter collectie Bobo choses winter collectie Bobo choses winter collectie Bobo choses winter collectie Bobo choses winter collectie Bobo choses winter collectie Bobo choses winter collectie Bobo choses winter collectie Bobo choses winter collectie Bobo choses winter collectie Bobo choses winter collectie

Klik hier om te shoppen bij Little Sahou

Welk item vinden jullie het leukst van Bobo Choses?

Tags: , , ,

Plaats een reactie