SPROET & SPROUT | HET NIEUWE SHIRT VAN PLEUN


Door: Merel

Dit shirt is voor Pleun gemaakt! De insiders weten, dat toen Pleun nog maar net volzinnen kon produceren, hij al een mop wist te vertellen. Hier komt ‘ie’; Er zwemmen 2 haaien in de zee, zegt de ene haai tegen de andere haai: haai haai. Scherpzinnig als Pleun is, had hij deze tekst op dit shirt kunnen bedenken.

De tekst: Sharp as a shark is er op geborduurd, dat geeft iets extra’s.

Sproet en Sprout staat bekend om zijn mooie materialen, neutrale kleuren en fijne pasvorm. Bijv. dit gestreepte shirt met de grappige tekst. En andere items met een rustige basis met mooie prints of tekst.  En ik ben fan. Ik vind het een leuk merk omdat ze ook vele items hebben die je zowel bij meisjes als bij jongens kunt aan trekken.

Nu nog een beetje meer zon, want een gezellig jongetje en een te gek shirtje hebben we al in the pocket!

Gestyled, vanwege het tegenvallende voorjaarsweer, met: regenjas: Gosoaky, gilet: Sproet en Sprout, korte broek: Zara.

Wat vind jij van Pleun zijn nieuwe shirt?

Je kunt het T-shirt van Pleun hier shoppen bij Sproet & Sprout

Klik hier om de collectie van Sproet & Sprout direct te shoppen

Wat vind jij van het nieuwe T-shirt van Pleun?

Tags: , ,

Plaats een reactie