SPROET & SPROUT | DE HIPPE OUTFIT VAN MARE

Of het nu komt door het lekkere weer dat langzaam begint door te breken, de te gekke kleding items of het oh zo vrolijke en lieve meisje dat de outfit draagt, één ding is zeker: Ik word helemaal vrolijk van de nieuwe outfit van Mare! Jij ook?

Heerlijk vind ik het om verschillende stijlen en kinderkleding merken met elkaar te mix & matchen. Het vrolijke gevoel dat je krijgt wanneer een outfit ”klopt” zonder dat het ”perfect” hoeft te zijn. Mare draagt een unisex T-shirt uit de zomercollectie van het Nederlandse kindermode merk Sproet & Sprout. De handgetekende struisvogel print maakt het T-shirt perfect voor de zomer en in dit geval is het ook een lekkere knipoog in de outfit, want hoewel die normaal z’n kop in ‘t zand steekt…. juist je snapt ‘m 😉

Mare draagt haar nieuwe T-shirt van Sproet & Sprout onder een stoere dungeree van Zara, de medium wassing maakt ‘m geschikt voor zowel het voor- als het najaar. Ideaal dus. Gecombineerd met een bandana in haar haar en de vrolijke gele desert boots is Mare klaar om gezellig met haar vriendinnetjes buiten te spelen! Laat het zonnetje maar schijnen!

Je kunt hier het T-shirt shoppen bij Sproet & Sprout

Klik hier om de zomercollectie van Sproet & Sprout direct te shoppen

Wat vind jij van Mare haar nieuwe T-shirt? En is deze outfit ook iets voor jouw meisje?

Tags: , ,

Plaats een reactie