SPROET & SPROUT | OUTFIT MARE

Mare is klaar voor de lente! Vrolijk rent ze de straat over om lekker te gaan spelen! Een trend waar we deze zomer echt niet meer omheen kunnen zijn fruit printjes! Van meloenen tot ananassen je ziet ze allemaal voorbij komen en wij zijn fan! Ook van het bananen T-shirt wat Mare draagt worden wij super blij! Vrolijk en speels, precies hoe kinderkleding hoort te zijn. De kleding van Sproet & Sprout is unisex en de zomercollectie heeft als thema ”Tropical Storm”. Ze nemen ons mee naar een tropische wereld vol stoere en eigenwijze printjes in zwart & wit. Voor wat contrast in de outfit hebben wij het bananen T-shirt gecombineerd met een frisse roze zomerjas van Tumble ‘n Dry. Laat die zomer maar komen! Let’s go bananas!

Je kunt het bananen T-shirt van Sproet & Sprout shoppen via deze link

_63A0296

_63A0317

_63A0336

_63A0312

Klik hier om te shoppen bij Sproet & Sprout

Wat vind jij van de outfit van Mare?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , ,

Plaats een reactie