JUUL IN CUSTOMIZED JACKET


Door Frederique:

Oh hoe te gek is deze jacket? Zeg nou zelf, dit wil jij toch ook voor je zoon of dochter? Misschien ook wel voor jezelf, twinning is tenslotte hartstikke hip.

Een tijdje geleden kwam ik een foto van deze jas van Once upon a pink cloud tegen op Social media, ik was direct verkocht. Eenmaal op de website zag ik dat ze nog veel meer leuks hebben. Rokjes, t-shirts, jassen, schoenen en accessoires. Ik had mijn zinnen gezet op de khaki oversized jacket. Je kunt ook kiezen uit de verschillende quotes zoals o.a. ‘Fashion is history en Raised by idiots’ maar ik vond het leuk om hem te personaliseren.

De jas is stug van stof, geel/bruin/groen met borstvakken. Stroop de mouwen op, zet de kraag omhoog en combineer het met een verwassen en/of kapotte jeans om die stoere look te krijgen. Juul draagt onder de jacket een lief blousje van Zara, ik vind het gaaf om deze twee stijlen te combineren. De jacket kun je uiteraard ook dragen met een gaaf tulle rokje, een simpel t-shirt en boots. Maar ook, wanneer de buiten temperatuur het toe laat, kun je hem ook als outdoor jas gebruiken.

Juul wordt deze week 4 jaar en eigenlijk wilde ik hem bewaren als cadeautje voor haar verjaardag maar ik kon niet langer wachten (ik heb hem namelijk al een tijdje in huis). Ze mag hem nu dragen wanneer ze trakteert op school. Voor haar birthday heeft ze een andere outfit, daar in mijn volgende blog meer over.

Ik ben echt mega fan en overweeg om zo’n zelfde blouse voor mezelf te bestellen (ja dat kan!!). Wat vinden jullie ervan?

Je kunt via deze link naar Once Upon A Pink Cloud gaan

Klik hier om direct naar Once Upon A Pink Cloud te gaan

Wat vind jij van de nieuwe jas van Juul?

Tags:

Plaats een reactie