ONCE UPON A PINK CLOUD | OUTFIT AIMEE

Door Sophary:

Online shoppen is éen van mijn favoriete bezigheden. Het is gewoon zo makkelijk. Je kunt op je gemak rondspeuren naar de beste aanbieding = zonder verzendkosten 😉 en daarna is het een kwestie van accorderen op je internetbankieren app.

Van de merken die ik inmiddels ken, kan ik makkelijk inschatten hoe de maten vallen en hoe de kwaliteit van de stof is. Maar van nog ‘onbekende’ merken vind ik het toch lastig om in te schatten en dan shop je maar gewoon op goed geluk. Ik vind het toch altijd jammer om items weer terug te moeten sturen. Dus vaak check ik bepaalde merken waar ik twijfels over heb in een stenen winkel, alvorens ik een aankoop doe online. Maar sommige merken kom je niet in iedere winkel tegen.

Once Upon a Pink Cloud is zo’n kledingmerk. Ik heb een half jaartje geleden een sweaterdress voor Aimee besteld en ben sindsdien helemaal fan van hun coole en aparte fittings. En dit vest is weer zo’n uniek item. Vandaag heb ik het gecombineerd met een zomers shirtje met opdruk van de Zara en een streepjeslegging van Mini Rodini. Wat vind jij van deze combinatie?

Je kunt het vest shoppen via deze link 

DSC_1290

DSC_1285

DSC_1270

DSC_1284

DSC_1305-002

DSC_1281

Klik hier om te shoppen bij Once upon a pink cloud

Wat vind jij van de outfit van Aimee?

Tags: , , ,

Plaats een reactie