REVIEW KINDERJAS | MON PETIT LOUP


Door Ashlee:

Winterjassen, het is elk jaar weer een dingetje. Want ik heb best veel eisen en er is nou niet echt een mega aanbod mooie jassen voor jongens. Een gemiddelde kinderjas is vaak mooi, maar niet warm. Warm, maar niet mooi. Stoer, maar oncomfortabel. Makkelijk te combineren, maar saai. En zo kan ik nog wel even doorgaan. Daarnaast hangt er best een prijskaartje aan een goede winterjas en dan wil je dus geen miskoop doen. Daarom ben ik echt onwijs blij met de prachtige jas van Mon Petit Loup voor Otis. Ik heb gekozen voor het houtje touwtje model, model Magnus. Klassiek en tijdloos, maar toch stoer. De jas is gevoerd met een hele gave print. De mouwen zijn nog een beetje te lang voor Otis, maar het is dus geen probleem om deze om te slaan door de mooie veren print aan de binnenkant. De jas is 100% wol en dus echt heel lekker warm. Otis zelf is niet zo veeleisend wat betreft zijn jas. (Pick your battles baby). Zolang hij er heel hard in kan rennen en nog steeds het hoogste kan springen, vindt hij het allang goed. Otis is het liefste altijd buiten en lekker wild en actief, dus hoe kunnen we zijn nieuwe jas beter testen dan er lekker op uit te gaan om de 100e lading kastanjes voor deze week te gaan zoeken? Hieronder het resultaat. En de jas? Die is met vlag en wimpel geslaagd. Laat maar komen die winter!

Je kunt deze jas hier shoppen bij Mon Petit Loup

otis-1 otis2 otis3 otis4 otis7 otis5

Klik hier om de jas direct te shoppen bij Mon Petit Loup

Wat vind jij van deze winterjas?

Tags: , ,

Plaats een reactie