NIEUW KINDERMODE MERK GESPOT | ATELIER BARN


We hebben weer een gloednieuw kindermode merk gespot die we jullie maar al te graag tippen. Vandaag laten we je kennis maken met het waanzinnige merk Atelier Barn. Houd je verlanglijstje maar vast in de aanslag, want deze items wil je gegarandeerd hebben. En moeders met tieners extra opgelet, want Atelier Barn verkoopt ook kleding in grote maten!

Atelier Barn liet zichzelf voor het eerst zien tijdens de toonaangevende kindermodebeurs Playtime Paris. Als je houdt van Scandinavische merken, is Atelier Barn zeker iets voor jou. Dit Zweedse kindermode merk verkoopt kleding voor zowel jongens als meisjes in de leeftijd van 4 tot 18 jaar. Ja, dat betekent dat jouw tiener ook in deze gave kleding kan rondlopen. Atelier Barn staat bekend om zijn romantische, bohemian vintage look en heeft de waanzinnige jaren ’70 als inspiratiebron gebruikt.

De nieuwste SS17 collectie bestaat uit kleurrijke, opvallende en comfortabele items. De oprichters van Atelier Barn hebben hun collectie geïnspireerd op hun eigen ervaringen van toen ze zelf kind waren – vandaar de seventies stijl. Sweaters, t-shirts, jurkjes, rokjes, shorts en overalls: elk kledingstuk die je maar kunt bedenken, kun je bij Atelier Barn vinden. Naast de kleurrijke en opvallende items, vind je er ook items met zachte kleurtjes en lieve prints. Ga jij voor een roze sweater met unicorn, een jumpsuit met bloemetjes of een simpele witte top met ruffles? Alle items van Atelier Barn zijn gemaakt van Japanse stoffen, en dat betekent: hoge kwaliteit, comfortabele kleding en een perfecte fit. Wie wil dat nou niet? Dat maakt de items perfect voor een schooldag, om lekker in te spelen of om gewoon thuis mee op de bank te ploffen.

De vintage look zien we trouwens niet alleen terug in de kleding, maar ook in hun look book foto’s. De foto’s zijn een tikkeltje onscherp, korrelig en met een waas erover heen. Ja, het voelt alsof we even terug in de tijd gaan. Hello seventies!

Wat vind jij van dit  nieuwe kindermode merk?

Klik hier om de hele collectie van Atelier Barn te bekijken  Écht even doen!

Klik hier om direct naar de website van Atelier Barn te gaan

Wat vind jij van dit nieuwe kindermode merk?

Tags: , ,

Plaats een reactie