PERSONAL BLOG: DE NIEUWE WINTERJAS VAN OLIVER

Een complimentje krijgen en een complimentje geven. Beiden een heel fijn iets! Geven wanneer een ander het niet verwacht. Je ziet een glimlach of twinkeling in iemands ogen tevoorschijn komen. Je ziet dat diegene er heel blij van wordt en dat maakt jou ook weer blij. Een complimentje krijgen is ook heel fijn, het geeft positieve energie! Is dat herkenbaar?

En over complimentjes gesproken….

Ik heb de laatste tijd enorm veel complimenten gekregen over de nieuwe winterjas van Oliver. Blijkbaar heeft deze jas écht iets wat andere jassen niet hebben, want ik heb echt mega veel positieve reacties gekregen. Op straat, op het schoolplein. Opvallend veel zeg maar. Ik ben zelf ook superblij met deze jas! Maar, ik zeg heel eerlijk, het was geen liefde op het eerste gezicht, toen ik ‘m voor de eerste keer op de website van Iglo & Indi zag. Ik twijfelde over de kleur, maar gokte het erop.Toen ik het pakketje openmaakte, was ik nog steeds niet helemaal in love. Maar vanaf het moment dat Oliver zijn nieuwe ‘ vogeljas’  aantrok, was ik helemaal om! Het blijkt maar weer dat je soms écht even iets moet aanzien om 100% overtuigd te zijn. 🙂

De stof voelt absoluut niet dik aan, maar gezien het feit dat deze jas uit IJsland komt, vertrouw ik erop dat het met de warmte wel goed zit.  Los van het feit dat het dus complimentjes regent is deze jas ook nog eens heerlijk warm. En Oliver?! Die gaat gezellig met zijn moedertje op stap in zijn nieuwe winterjas 😉

Wat vind jij van deze jas?

Je kunt via deze link de jassen van Iglo & Indi shoppen

_mg_4701 _mg_4726 _mg_4711 _mg_4813 _mg_4783 _mg_4796 _mg_4782 _mg_4851
Klik hier om te shoppen bij Iglo & Indi

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie