DE NIEUWE TUSSEN JAS VAN MEX


Door Joliek:

Ons weekje wintersport zit er weer op en wat was het lekker! Heerlijk genoten met de familie en Mex heeft het ook goed naar z’n zin gehad in de sneeuw. Nu heb ik het wel gehad met het koude weer en ben ik klaar voor de lente en de zomer. In Nederland weet je helaas nooit wanneer het mooie weer gaat komen en het kan natuurlijk ook zomaar een paar dagen mooi zijn en daarna weer heel slecht. Best lastig met een snel groeiende baby, want je blijft kopen. Zo moest ik voor Mex eigenlijk weer opzoek naar een jas. Het is nog een beetje te koud voor de leuke voorjaarsjassen die ze nu overal verkopen, dus was ik nog opzoek naar een winterjasje. Ik was niet heel erg actief opzoek, omdat ik het eigenlijk een beetje zonde vond om voor hele korte tijd een in verhouding prijzig kledingstuk aan te schaffen. Daarnaast was ik met m’n hoofd wel al in het voorjaar en ben ik meer bezig met waar ik de leukste zomeritems ga scoren.

Laatst liepen wij even de Zeeman in, want die zit in het winkelcentrum waar wij ieder weekend boodschappen doen. Ik wil zo af en toe even binnen lopen, omdat er soms echt leuke dingetjes tussen hangen voor een super lage prijs. Je moet wel een beetje goed zoeken, want het hangt (naar mijn mening) niet helemaal vol met de leukste kleding. Toch viel mijn oog dit keer al snel op een aantal winterjassen. Ze waren er in twee kleuren: blauw en oranje. Nou vind ik hele kleurige kleding bij mijzelf altijd wel lastig en ik merk dat ik dat automatisch ook een beetje op Mex projecteer. Blauw is dan nog wel een kleur die ik leuk vind, dus zocht ik tussen de blauwe jassen naar de juiste maat. Helaas zat maatje 68 er niet meer tussen en was mijn enige optie de oranje jas. Toch vond ik dat ik het een kans moest geven en toen ik hem even bij Mex voorhield stond hij eigenlijk wel heel leuk. Z’n blauwe ogen leken er nog een beetje blauwer door te worden en het jasje voelde lekker warm aan. We besloten het jasje te kopen, want voor de prijs hoef je hem ook niet te laten liggen. Aan het jasje zitten wantjes die je ook los kan maken, handig nu het niet meer zo koud is. Nu ik hem heb, ben ik erg blij dat ik dit jasje gevonden heb en Mex er weer even warm bij zit. En nu maar hopen dat hij niet zo hard groeit dat ik over een paar weken weer opzoek moet.

Je kunt via deze link shoppen bij Zeeman

IMG_4736 FullSizeRender IMG_4737
Wat vind jij van Mex zijn nieuwe jas?
Tags: ,

Plaats een reactie