DE NIEUWE SPIJKERBLOUSE VAN MEX


Door Joliek:

Mex is inmiddels bijna 7 maanden en druk bezig met alles te ontdekken wat er maar te ontdekken valt. Druk bezig met rollen, een poging tot tijgeren en alles wat er maar te vinden is in zijn mond te stoppen. Zijn lijf groeit gestaag door in de lengte en de hoeveelheid babyvetrolletjes groeit lekker mee. Ik vind het heerlijk die dikke armpjes, dikke beentjes en z’n lekkere bolle wangen. Nou is het ook weer niet zo dat hij zo hard groeit dat hij alweer in de volgende maat zit, dus maatje 68 past nog steeds prima. Beetje jammer voor mij, want de kast ligt vol met kleren in de juiste maat en met shoppen voor de volgende maat wil ik toch nog even wachten. Gelukkig werkt de zon goed mee en geeft het lekkere lente weer mij toch reden om af en toe iets nieuws te kopen.

Ik probeer een goede mix te vinden tussen het kopen van de iets duurdere items en de budget toppers. Zo hou ik het een beetje binnen de perken. De Hema vind ik daarom een goede winkel om af en toe even bij de kinderkleding te kijken. Het nadeel van shoppen bij de Hema is dat je bijna alle kinderen en baby’s op straat in dezelfde kleren ziet, maar soms moet ik dat maar even voor lief nemen. Deze spijkerblouse zag ik van de week hangen en aangezien ik een spijkerblouse een musthave vind, nam ik hem mee. Het leuke aan de blouse vind ik dat hij dicht gedragen kan worden, maar ook open, waardoor je eindeloos kunt combineren met allerlei leuke t-shirts. En als het dan echt warm is kan de blouse lekker uit en heb je altijd iets leuks eronder aan. Kortom, een echt fijn kledingstuk die voor mij niet mocht ontbreken in Mex zijn kast. Ik heb de spijkerblouse hier gecombineerd met een shirtje en broekje van de Zara. Een compleet budget outfitje voor de lente waarvan Mex en ik erg vrolijk worden!!

Tags: , ,

Plaats een reactie