DE NIEUWE & GEPIMPTE SPIJKERJAS VAN BEAU


Door Nathalie:

Vorig jaar zomer vond ik Beau nog te klein aangezien hij toen nog niet liep, maar dit jaar wilde ik zeker een stoer spijkerjasje voor hem kopen. Spijkerjasjes zijn altijd goed en ieder jaar weer hip en goed te combineren. Eigenlijk is het een basisitem die in iedere kast moet hangen. Helaas kwam ik erachter dat de echte stoere jasjes bijna allemaal vanaf maat 104 gaan en ik was op zoek naar maatje 92. Ze hebben wel spijkerjasjes voor de kleine mannen in stoere materialen, maar allemaal zonder patches en laat ik daar nou zo verliefd op zijn. Dan moest ik hem zelf maar pimpen. I

Ik had inmiddels bij de Zara een stoer spijkerjasje met verwassen look gevonden en kwam het merk Meri Meri tegen die super leuke patches verkopen. Zoals je begrijpt was ik helemaal blij, want ik kan je vertellen de meeste patches zijn echt voor de wat oudere kids en dat wilde ik toch echt nog niet voor onze kleine man. Ik kocht 3 pakjes met verschillende printjes, aangezien ik er meerdere op de achterkant van het jasje wilde. Ze zijn heel makkelijk door middel van een strijkijzer op de stof te bevestigen dus je hoeft er niet heel handig voor te zijn. Ik ben echt super blij met het resultaat en het is ook nog eens origineel. Even wat anders dan anders. De patches die ik over heb kan ik uiteraard weer gebruiken voor andere kledingstukken. Vinden jullie het ook leuk om zo af en toe een leuk kledingstuk te pimpen?

Je kunt het spijkerjasje hier shoppen

Klik hier om direct bij Zara te shoppen

Heb jij al een spijkerjasje voor je zoon of dochter aan de kapstok hangen?

Tags: , ,

Plaats een reactie