DE NIEUWE COLLECTIE VAN JAX & HEDLEY


Het kindermode merk Jax & Hedley komt je misschien niet zo bekend voor, maar daar gaat snel verandering in komen. Dit waanzinnige kindermode merk moet je namelijk écht leren kennen. Als jij houdt van een minimalistische stijl, wordt dit jouw nieuwe favoriete merk!

Dare to be different! Bij Jax & Hedley staat ‘normaal’ niet in het woordenboek. De collectie van dit kindermode merk bestaat uit allerlei unieke items waarmee je je kunt onderscheiden van de rest. Durven om anders te zijn; dat is waar dit merk voor staat. De kleding heeft een minimalistische uitstraling en – in tegenstelling tot wat veel mensen denken – kun je hier juist mee opvallen. De items uit hun nieuwste collectie kun je eindeloos mixen en matchen. Dit merk bewijst dat je met een simpel roze gestreept pakje, een t-shirt met tekst of een baseball jasje met borduursel een fashionable outfit hebt!

De kinderkleding van Jax & Hedley is er voor de allerkleinsten maar ook voor grotere kids. Een groot voordeel van dit merk is dat de kledingstukken allemaal duurzaam geproduceerd zijn. Yes! Zo loopt je kindje er ook nog eens verantwoord bij.

Naast de minimalistische uitstraling heeft Jax & Hedley ook wel iets weg van een designermerk, vind je niet? Wij zijn in ieder geval groot fan van dit kindermode merk! Wat vind jij ervan?

Je kunt via deze link shoppen bij Jax & Hedley

Klik hier om direct te shoppen bij Jax & Hedley

Wat vind jij van dit kindermode merk?

Tags: , , ,

Plaats een reactie