BACKSTAGE FOTO REPORT WONDER NIJMEGEN

Wie Kindermodeblog goed in de gaten heeft gehouden weet dat afgelopen weekend in het teken stond van 2 hele gave styling events! Zo stonden we afgelopen zaterdag bij America Today in Utrecht – bekijk alle backstage beelden hier als je deze hebt gemist – en hadden we zondag een waanzinnig leuke dag bij WONDER in Nijmegen! En ja, ook nu weer staan we te trappelen om een heleboel behind the scene beelden met je te delen 🙂 Want dan beleven we deze super gezellige dag weer even opnieuw!

Wonder Nijmegen

Waar te beginnen? Het was zó leuk en er was zóveel te zien. Bij kinderwinkel Wonder in het centrum van het mooie Nijmegen kom je niet alleen langs voor het shoppen van de gaafste kinderkleding van Bobo Choses, Boof, Organic Zoo, Ammehoela, Ruby Tuesday, Mio*co, Maed for Mini. Ook ga je naar Wonder voor cadeautjes en te gekke accessoires. En voor toffe kinderschoenen!

Dat het een dag vol gezelligheid was? Of dat Sanne en Esmé, de enthousiaste grieten achter deze kinderwinkel, altijd klaar staan om je te helpen? Enfin, het maakt ook eigenlijk niet uit waar we beginnen, want a wonderful day dat was het zeker.

Natuurlijk zullen alle outfit foto’s van de kids ook snel online komen in het album op Facebook. En tot die tijd kun je heerlijk meegenieten met de foto’s van afgelopen zondag!

What’s Next?

We gaan gewoon nog even door, want hoewel we al over de helft zijn hebben we nog 3 te gekke tour dagen op de planning staan! Zo staan we aankomende zaterdag 15 april voor jou en je kind(eren) klaar bij Denderz in Groningen zijn we woensdag 19 april bij Stoerkids in Hilversum en sluiten we de tour zaterdag 22 april af bij Petozzi in Den Bosch! Neem ook zeker even een kijkje op onze speciale Kindermodeblog on Tour pagina. Hier vind je alle info over de Tour én alles over de mooie prijzen die er te winnen zijn! See you soon!

Klik hier om naar de webshop van Wonder te gaanIedereen die er zondag bij was, dank jullie wel voor jullie komst en gezelligheid!

– X♡ – Free en het Team van Kindermodeblog

Klik hier om naar de Kindermodeblog on Tour pagina te gaan voor meer informatie!

& hier om direct naar de webshop van Wonder te gaan

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie