BACKSTAGE FOTO REPORT DENDERZ GRONINGEN

Heerlijk shoppen voor je kind(eren) en tegelijkertijd genieten van een heerlijk kopje koffie – mét gebak – of een lekkere lunch? Klinkt als een gouden combinatie toch? Bij de kids conceptstore Denderz in Groningen ben je hiervoor aan het perfecte adres! Afgelopen zaterdag waren we met Kindermodeblog afgereisd naar het hoge noorden om er een te gekke dag van te maken. Kijk je gezellig mee naar alle behind the scene foto’s?

Kids conceptstore Denderz

Na de dag te zijn begonnen met natuurlijk een heerlijk kopje koffie, was het gelijk volle bak bij Denderz in Groningen. De hele dag hebben we kids van groot tot klein kunnen stylen in een nieuwe frisse voorjaarsoutfit. Met kindermode merken als Billyblush, Billybandit, Sorry 4 the mess, CarlijnQ, One we like, maar ook de leukste kraam- en kindercadeautjes kun je hier gewoon bijna niet met lege handen naar buiten gaan. En wanneer je dus mét kids wil shoppen dan is Denderz een echte aanrader! Je kind(eren) kunnen lekker spelen in de fijne speelhoek terwijl jij lekker kunt rond neuzen tussen al het leuks of even bij kunt komen met een hapje en een drankje!

Alle outfit foto’s van de kids zullen snel online komen in het album op Facebook. Maar geniet nu gezellig mee met de beelden van afgelopen zaterdag!

Last stop

Aankomende zaterdag 22 april is het alweer de laatste tour dag en sluiten we de tour – natuurlijk geheel in stijl – af bij Petozzi in Den Bosch! Kom je gezellig langs? Neem vooral ook gezellig je vriendinnen met hippe kids mee, want we gaan er natuurlijk een geweldige dag van maken. Neem ook zeker even een kijkje op onze speciale Kindermodeblog on Tour pagina. Hier vind je alle info over de Tour én alles over de mooie prijzen die er te winnen zijn! See you soon!

Klik hier om naar de website van Denderz te gaan


Iedereen die er zaterdag bij was, dank jullie wel voor jullie komst en gezelligheid!

– X♡ – Free en het Team van Kindermodeblog

Klik hier om naar de Kindermodeblog on Tour pagina te gaan voor meer informatie!

Klik hier om direct te shoppen in de webshop van Denderz

Foto’s door Maru Alvarez

Tags: , , ,

Plaats een reactie