DE MUST HAVE LEGGING VAN AIMEE


Door Sophary:

Wat heerlijk zo’n lang paasweekend. Ik was vrijdag al lekker vrij, dus ik heb extra lang weekend gehad met de kids. We hebben veel quality time gehad met het gezin en zijn er lekker op uit geweest. Ondanks dat we echt niet mochten klagen over het weer, vond ik het toch heel koud. De kids hebben natuurlijk weinig tot geen last van kou, maar toch moet ik ze er wel op kleden, want die wind is echt guur.

Daarom heb ik Aimee vandaag ‘winters’ gekleed, maar met een zomerse touch ;-). De roze must have legging van Zara heb ik gecombineerd met een tijgerprint sweater en een zalmroze bontjas. Lekker girly, maar haar Timberland boots maken het geheel super stoer.

Wat vind jij van deze combinatie?

Je kunt via deze link de legging shoppen bij Zara

Klik hier om direct naar Zara te gaan

Wat vind jij van de nieuwe legging van Aimee?

Tags: ,

Plaats een reactie