DE HIPPE LEGGING VAN AIMEE


Door Sophary:

Hebben jullie de H&M kids collectie al gezien??? De Conscious collectie is helemaal de bom! Heel de jungle is namelijk vertegenwoordigd in allerlei soorten prints. En als jij net als ik daar ook groot fan van bent, dan word jij ook mega happy!

Deze legging is 1 van onze grootste favorieten. Ik heb natuurlijk maar meteen 2 van besteld 😉
De tijgerprint legging heb ik gecombineerd met een oversized vest en warme Uggs.Wat vind jij van de H&M Conscious kids collectie?

Je kunt de legging shoppen via deze link

Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset Processed with VSCO with s2 preset

Klik hier om de legging direct te shoppen

Wat vind jij van de nieuwe legging van Aimee?

Tags: , ,

Plaats een reactie