BILLIEBLUSH | OUTFIT AIMEE


Door Sophary:

Ze voorspellen dit weekend mooi weer en dat maakt het weekend extra fijn! We hebben er naar uitgekeken. We hebben enorm genoten van die eerste paar zonnestralen. En als het zonnetje maar even schijnt, dan kunnen de zomerse items weer gecombineerd worden.

Vanaf het moment dat ik hoorde dat ik zwanger was van een meisje, wist ik dat het merk Billieblush op de favorietenlijst ging. Het merk is fashionable, kleurrijk, stoer met een girly twist. Helaas moest ik nog heel eventjes wachten, omdat ze geen babycollectie hebben – pas vanaf 2 jaar. Maar het was het wachten waard, want nu kan ik helemaal los op Billieblush. En mijn eerste aankoop is deze te gekke legging.

Deze supercoole legging heeft een drukke print met vrolijke zomerse kleurtjes. Omdat er zoveel kleurtjes op staan, kun je het dus makkelijk combineren. De legging heb ik gecombineerd met een effen spijkershirt en zachtroze vestje.

Via deze link kun je shoppen bij Billieblush

DSC_1306

DSC_1296

DSC_1302

DSC_1269

DSC_1284

Klik hier om Billie Blush te shoppen

Wat vind jij van deze outfitcombinatie?

Tags: , , ,

Plaats een reactie