DE NIEUWE ZOMERJAS VAN TIBEAU


Door Frederique:

De zomer staat voor de deur, yes! Maar niet alleen vanwege die bloemetjes buiten, het zonnetje en de aangename temperatuur. Nee ook omdat we dan weer een gehele nieuwe garderobe kunnen shoppen, yes!

Voor Tibeau ben ik begonnen met mijn zoektocht naar een leuke zomerjas. Hij is toch net iets teveel gegroeid voor het bomberjack, wat als tussenjas diende, van vorig jaar. Maar ineens waren daar de zomerse temperaturen en was het ’s morgens nog net te fris om zonder jas de deur uit te gaan. Change of plans, geen uitgebreide zoektocht maar direct een zomerjas shoppen. Toevallig was ik die dag in de stad en zag ik in de etalage van de Zara deze kaki parka met capuchon. Prima jasje als basis en zeker omdat ik zo snel een jack moest hebben voor Tibeau. Na een paar keer dragen vond ik hem toch wat saai, misschien toch een typisch geval van een miskoop? (Ja ook ik heb dat wel eens.) Totdat een vriendin van me me adviseerde de jas ‘op te leuken’ met applicaties. Normaliter houd ik niet zo van applicaties maar er moest iets met die jas gebeuren, dat moge duidelijk zijn. En tadaaa dit is het resultaat; met een paar kleine applicaties heeft de jas een hele andere uitstraling gekregen. Nog niet alle applicaties zitten erop, ik wil hem nog meer personaliseren met bijvoorbeeld zijn initialen en een leeuw omdat hij een Welp is maar ik wilde dit alvast met jullie delen.

Hoe leuk is het om een basis jas voor een leuke prijs te shoppen en deze naar eigen invulling te pimpen en dus te personaliseren? Dan weet je zeker dat er niemand anders in dezelfde jas rond loopt.

Je kunt de jas via deze link shoppen bij Zara

Klik hier om direct naar Zara te gaan

Wat vind jij van Tibeau zijn nieuwe zomerjas?

Tags: , ,

Plaats een reactie