BOOF | DE NIEUWE STOERE JEANS VAN TIBEAU


Door Frederique:

Wat kan er toch verschil zitten in de bouw van een lichaam. Er zijn natuurlijk alle soorten en maten maar juist dat verschil tussen een, in dit geval, meisje en jongen vind ik zeer opvallend. Tibeau heeft echt een hele andere bouw dan z’n grote zus Juul. Tibeau heeft brede schouders, smalle heupen, een klein kontje en spillebenen. Lastig om daar een goede (skinny) broek voor te vinden. Hij draagt standaard een maat kleiner van onder dan van boven. Maar dan krijg je vaak te maken met een lengte probleem, de omvang is prima maar de pijpen zijn al gauw te kort.

Het Nederlandse kinderkledingmerk BOOF heeft daar een oplossing voor gevonden! Zij hebben een uitgebreide collectie jeans met verschillende pasvormen, zo is er voor ieder kind een perfecte spijkerbroek. Tibeau draagt de slim fit BOOF Northern Light jeans met een donkere wassing. De broek is stretchy, sluit goed aan en is gemaakt van jogg-denim. Tevens is de broek voorzien van een verstelbare elastieken band op de heupen. Hij kan zich als een echte boef gedragen; klimmen – klauteren – vallen en weer opstaan; de jeans is echt kidsproof. BOOF is echt een jeansmerk wat past bij Tibeau!

Zoals je ziet verblijven wij momenteel op een zeer zonnige locatie en genieten wij van onze vakantie. Maar naar wat ik heb begrepen is er In Nederland code oranje afgegeven dus zodra we thuis zijn, komt de jeans goed van pas. Ik heb trouwens ook een stoere denim short voor Tibeau van BOOF geshopt. Wat vind jij van Tibeau zijn nieuwe jeans? En vind jij het soms ook zo lastig een goede jeans voor je zoon en/of dochter te shoppen?

Je kunt de jeans hier shoppen bij BOOF

IMG_1657 IMG_1658 IMG_1656 IMG_1659 IMG_1662 IMG_1661 IMG_1660

Klik hier om de jeans direct te shoppen bij BOOF

Wat vind jij van de nieuwe jeans van Tibeau?

Tags: , , , ,

Plaats een reactie