DE NIEUWE ‘ALL TIME FAVOURITE’ JURK VAN JUUL


Door Frederique:

We zijn allemaal wel bekend met het fenomeen rond de ‘little black dress’. Een jurk waarvan je er wel één of meerdere van in de kast hebt hangen. Ze staan bij ieder figuur en ze kunnen altijd. Verander dat black naar blue en we komen bij Juul uit. Of het nou zomer of winter is, Juul heeft altijd wel een donkerblauw jurkje in haar kast hangen. Zo draagt ze vandaag deze dress van Pompdelux, een Scandinavisch merk waar ik al eerder over heb geblogt. De blue dress is elastisch en heeft een koortje in de taille met een kleine omslag aan de mouw.  Een leuk detail; de jurk heeft aan beide zijden steekzakken.

Met dit jurkje kun je eindeloos combineren. Wil je voor een stoere look gaan? Combineer het dan met een spijkerjack en sneakers. Maar ook een oversized sweater, blote benen en gave boots kunnen met dit jurkje. Maak de look compleet door een grote ‘toddekop’ knot te maken. Vandaag draagt Juul het gecombineerd met donkerblauwe Superga gympen (favoriet in de categorie gympen bij ons thuis, leuk voor het hele gezin). Nu hopen dat de temperatuur weer wat aangenamer wordt zodat ze snel haar nieuwe jurk aan kan. Na deze foto wil ze hem namelijk niet meer uit trekken 😉

Wat vind jij van het jurkje van Juul?

Je kunt de jurk via deze link shoppen bij Pompdelux

Klik hier om direct naar POMPDELUX te gaan

Wat vind jij van Juul haar nieuwe jurk? Ook iets voor jouw dochter?

Ben jij al geabonneerd op ons YouTube Kanaal? Je kunt je hier GRATIS abonneren om geen enkele video te missen

Tags: , ,

Plaats een reactie