DE NIEUWE BOHEMIAN JURK VAN JUUL!


Door Frederique:

Oh wat word ik blij van de nieuwe collectie van de Zara! We zijn weer een jaartje verder en dus past Juul nu in maat ‘meisjes’ (vanaf maatje 104). Deze collectie is een stuk uitgebreider en heeft dus meer, wat zeg ik, veel meer keuze dan de babylijn. Shoppen dus!!! Ik heb me echt in moeten houden, het liefste zou ik alles willen kopen van de herfst/winter serie.

Juul draagt een bohémien jurkje met mooie bruintinten. De bohemian trend kwam een tijd geleden overwaaien vanuit Ibiza en nog steeds is dit stijltje razend populair. Paisley prints, franjes, gehaakte stoffen, borduursels, folkorische prints en luchtige stoffen leren accessoires omvatten de bohémien trend. Het jurkje is gecombineerd met stoere suède laarsjes met franjes. Zoals je ziet voelt Juul zich heerlijk in deze outfit en is deze stijl echt iets voor haar. Ze heeft al diverse stijlen gehad maar als ik haar zo zie, denk ik dat dit toch wel één van mijn (en die van haar) favorieten is! Wanneer het straks wat kouder is combineren we het met een kort jackje of een grof gebreiden vest van CKS. Ben jij ook zo fan van de bohémien stijl?

Je kunt de jurk hier shoppen

unnamed-2_3 unnamed_1 unnamed-1_2 unnamed-3_3 unnamed-4_2

Klik hier om de jurk direct te shoppen bij de Zara

Wat vind jij van de nieuwe jurk van Juul? Ook iets voor jouw dochter?

Tags: , ,

Plaats een reactie