STYLING EVENT LOU & BLUE ALKMAAR


Soms heb je van die (web)shops waar je gewoon heel blij van wordt! Ken je dat gevoel? Dat alle kinderkleding items die je ziet té leuk zijn en dat je gewoon het liefst alles wilt hebben? 😉 Dit gelukzalige gevoel krijgen wij ook wanneer we opzoek gaan naar de leukste kinderkleding musthaves bij Lou & Blue. Wij hebben 6 vrolijke en zomerse musthaves voor je bij elkaar geshopt, maar wees gewaarschuwd er is nog véél meer leuks!

Morgen staat het team van Kindermodeblog bij Lou & Blue in Alkmaar!  Welke van deze 6 musthaves zou jij daar morgen meteen uit het rek trekken?

Van 11:00 tot 17:00 staan we voor je klaar en krijg je persoonlijk styling advies én wordt je kindje op de foto gezet door de professionele fotograaf van Kindermodeblog! Ben jij erbij? Leuk je morgen te zien!

* Lou & Blue – Koorstraat 16 / 20 – Alkmaar   | Kinderkleding t/m maat 110 *

1.Maed for Mini 

2.Blune

3.Rylee & Cru

4.Sproet & Sprout

5.Lotiekids

6.Tinycottons

Welke van deze 6 musthaves zou jij er morgen tijdens het styling event bij Lou & Blue in Alkmaar uit het rek trekken?

 

Tags: ,

Plaats een reactie