STYLING EVENT LOU & BLUE ALKMAAR

Op Kindermodeblog tipten we je laatst al de nieuwe kinderkledingwinkel (én webshop!!) Lou & Blue in Alkmaar. Lees de blog hier terug als je deze gemist hebt Maar nu was het tijd om deze winkel in het echie te gaan bekijken! Afgelopen zaterdag waren wij namelijk in Alkmaar voor een styling event! Ik had niet gedacht dat de winkel zó mooi, zó groot en zó gaaf zou zijn. Waaaaauw!!! Wat een supermooie winkel is Lou & Blue!!

Lou & Blue zit dus in hartje Alkmaar, en wanneer je binnenstapt word je echt verrast door deze ruime, lichte én mooie kinderwinkel, bomvol geweldige kinderkleding. Maar óók inclusief fijne (Lees: Supercoole) speelhoek voor de kids én een lange houten tafel met fijne stoelen. Vooral héél handig voor shoppende papa’s die liever zittend shoppen;) Zo kun jij heerlijk rondstruinen tussen alle gave kinderkleding merken. Heb je even? Je vindt er bekende kinderkleding merken als Tinycottons, Sproet & Sprout, Mingo, iglo+indi, maar ook iets minder bekend maar zoooo leuk: Blune, Huxbaby, Emile et Ida, Rylee + Cru, Diapers and Milk en Mio*co. Je snapt dat ik stond te trappelen om al deze kindermode merken uit het rek te trekken en lekker te mix & matchen bij de kids en gelukkig kwamen er ondanks de tropische temperatuur een heleboel kids om gestyled te worden. Verfrissende drankjes en watermeloenen hielden ons hoofd koel 😉 Het was een zeer gezellige en geslaagde dag!

De kids outfit foto’s zullen snel online komen, dus houd Kindermodeblog goed in de gaten!

Kijk nu gezellig mee achter de schermen van afgelopen zaterdag bij Lou & Blue….! Laat je even een reactie achter op Facebook?

Klik hier om direct te shoppen bij Lou & Blue

Klik hier om direct naar de website van Lou & Blue te gaan

Foto’s door: Maru Alvarez

Tags: , ,

Plaats een reactie