DE NIEUWE HIPPE TUSSEN JAS VAN AIMEE


Door Sophary:

Super fijn al die mooie zonnige dagen. Ik word er zoooo vrolijk van! De kids gelukkig ook. Aimee kan nu helemaal los op haar zomerjurkjes. Ondanks dat er mooie zonnige dagen worden voorspeld, is het toch lastig combineren. In de ochtend is het namelijk erg koud en tegen de avond koelt het ook af. Dus dan is het wel handig om een kledingstuk te hebben die functioneel (dus lekker warm) is, maar ook fashionable natuurlijk.

Tijdens het shoppen Zara kwam ik de perfecte tussen – regen – jas/trenchcoat tegen. Aimee is helemaal in love met haar lak roze jasje. En niet geheel onbelangrijk, je shopt ‘m voor een fijn prijsje. Aimee happy en mama’s portemonnee happy ;-).

Je kunt de jas via deze link shoppen bij Zara

Klik hier om direct te shoppen bij Zara

Is dit jasje ook iets voor jouw dochter?

Tags:

Plaats een reactie