MAINIO CLOTHING | NIEUW KINDERMODE MERK


Heb je de post over hippe organische kinderkleding merken al voorbij zien komen? We hebben nu nog een geweldig merk gevonden om aan dit lijstje toe te voegen: Mainio Clothing.. Dit coole Finse merk heeft een te gekke collectie voor baby’s en kids tot 12 jaar. De ontwerpen van Mainio zijn cool, relaxed en up-to-date. Wat wij vooral te gek vinden aan de items van Mainio is het afwisselende kleurgebruik…. de ene keer rustig maar toch interessant door het gebruik van printjes of verschillende stoffen en de andere keer kleurrijk en opvallend door onverwachte combinaties. Nog een leuk weetje over Mainio, als je iets koopt wordt er 2% van het bedrag gedoneerd aan een gemeenschap in India waar de kleding geproduceerd wordt. Je kunt er ook voor kiezen om zonder donatie te shoppen, maar hee, wat is nou helemaal 2%? Naast super toffe kinderkleding shop je bij Mainio ook kleding voor dames in dezelfde stijl, maar hierover morgenĀ meer op Kindermodeblog.. šŸ˜‰ Wat vinden jullie van de collectie van Mainio?

Via deze link bekijk je de hele collectie van Mainio

3078_1 3056 3087 3015_1 3018 3001_1

Via deze link bekijk je de hele collectie van Mainio

Wat vinden jullie van dit merk?Ā 

Tags: , , ,