OLIVIA IN NIEUWE JURK VAN IGLO + INDI
Door Yvon:

Een van mijn favoriete merken is iglo + indi. Een ontzettend mooi en kwalitatief goed kinderkleding merk. Ieder seizoen weet dit merk weer mijn hart te veroveren. Mooie stoffen, fijne breisels, oog voor detail, opvallende maar toch subtiele prints en fijne kleurtjes.

In het verleden heb ik een blog geschreven over een gebreid vestje van Iglo + Indi, ik schat een jaartje geleden… dit vest dragen de meisjes beide wekelijks. Zo fijn en het slijt niet! En afgelopen zomer heeft Olivia geleefd in het jurkje van iglo + indi! Zoooo verliefd was ik hier op.

Deze keer heeft Olivia haar keuze laten vallen op een schattig zwierig pastel kleurig jurkje met een vogeltjes print. Nu afgelopen weekend de zomerse temperaturen nog een beetje in de lucht hingen droeg Olivia haar nieuwe jurkje nog even een keer met blote beentjes. Zodra het echt kouder gaat worden zal er een maillot onder komen. Het jurkje is nog een beetje aan de grote kant, maar Olivia is de afgelopen tijd weer enorm in de lengte gegroeid. Dus nu kan ze het jurkje hopelijk lekker lang door dragen. Ik ben benieuwd wat jullie van het jurkje vinden?

Je kunt het jurkje via deze link shoppen bij iglo+indi

Klik hier om het jurkje direct te shoppen bij iglo+indi 

Wat vind jij van het nieuwe jurkje van Olivia? En de nieuwe collectie van iglo+indi?

Tags: , , ,

Plaats een reactie