HET NIEUWE BOMBERJACK VAN MEX


Door Joliek:

Waar ik in het verleden nog regelmatig kleding voor mezelf kocht, is dat nu echt verleden tijd. Eerst gebruikte ik social media en alle online webshops om leuke dingen voor mezelf te vinden, maar sinds de komst van Mex bezoek en volg ik bijna alleen nog kindersites. Zo ben ik al een tijdje voor mezelf opzoek naar een bomberjack. Bomberjacks zijn in en ik vind ze super stoer en makkelijk te dragen. Doordat het echt een trend is, zie je ze ook overal in allerlei soorten en maten. Dit maakt voor mij de keuze niet makkelijker en ik heb dus ook ‘mijn’ perfecte bomberjack nog niet gevonden.

Voor kinderen is er ook volop keuze in bomberjacks. In december kocht ik al in de  uitverkoop bij de Bijenkorf een kort donkerblauw bomberjasje van Name it. Deze was er niet in de kleinste maatjes en dus heb ik hem gekocht voor volgende herfst. Laatst kwam er op Facebook een foto voorbij van lange bomberjassen voor kinderen in het groen en in het zwart. Het jack staat zowel bij jongens als meisjes erg  stoer. De groene vond ik meteen heel stoer en bij het zwarte jack is de binnenkant felroze. Heel gaaf voor de meiden, maar aangezien ik altijd mijn best doe zijn geslacht duidelijk te maken, leek mij dat voor hem niet zo handig:-). Gelukkig hadden ze het groene jack in maat 68/74. Ik stuurde meteen een fotootje naar Bart om te vragen wat hij er van vond en ik stuurde de foto ook naar m’n zusje. Dat doe ik wel vaker, want we vinden vaak dezelfde dingen leuk en zij houdt er ook van om Mex te verwennen met leuke spullen en kleren. Ik sprak mijn twijfels uit over het kopen van de jas. Je kent het wel: hij heeft het niet nodig, is de jas het geld wel waard, hoe lang kan hij ‘m aan enz. enz. Nog voordat ik al m’n twijfels had uitgesproken had mijn zusje de jas al besteld en de volgende dag lag hij op de deurmat. Ik blij, m’n zusje blij en Mex ook blij met z’n coole nieuwe jas.

Doordat het maat 68/74 is en Mex nu echt net in maat 68 zit, is de jas nog een beetje aan de grote kant. We wachten dus nog heel even en dan is de jas perfect voor de lente die er aan zit te komen. Dicht is de jas warm genoeg op slechte dagen en als de zon lekker doorkomt kan de jas open gedragen worden. Het bomberjack is makkelijk te combineren met stoere spijkerbroeken of open met een leuk T-shirt met een printje er op. Ik heb er voor gekozen om het jack te combineren met een stoer zwart broekje van de H&M, een basic grijs shirtje en zijn adidasjes maken zijn stoere outfit helemaal af. De jas hangt klaar in de kast om gedragen te worden, maar eerst nog een klein beetje groeien…

Je kunt het bomberjack shoppen via deze link 

Wat vind jij van Mex zijn nieuwe jas?
Tags: , , ,

Plaats een reactie