SPROET & SPROUT | DE HIPPE UNISEX SWEATER VAN BEAU EN PHILEINE

Door Renske:

En toen was  het ineens eind november! Die zomer voelt echt heel heel lang geleden. Maar goed, eind november betekent wel dat de feestdagen eraan komen en dat is gelukkig een leuk stukje winter. Eind november betekent ook dat Beau alweer 16 maanden is! Gaat bizar snel allemaal! In ieder geval de tijd dan, Beau zelf gaat zog niet zo bizar snel. Hij kan inmiddels wel overal staan en loopt langs tafels, stoelen, randjes etc. Een enkele keer staat ie een aantal seconden los maar voordat deze kleine man gaat lopen zijn we wel een aantal maandjes verder denk ik. Geen probleem ook, ieder z’n eigen tempo en uiteindelijk komt wel goed.

Hij groeit wel echt als een malle en niet alleen z’n haar. Hij is Phileine inmiddels op 4 cm en 400 gram genaderd terwijl er toch echt 13 maanden tussen zit. Dat betekent daardoor ook meteen dat ze nu dezelfde kledingmaat hebben. Ietwat onhandig voor de onzijdige basics enzo die ineens bijgekocht moesten worden maar wel leuk dat ze nu kleding kunnen delen. Want tegenwoordig is een heleboel kleding voor kids gewoon unisex.

Het merk wat echt staat voor stoere en unisex kleding is Sproet & Sprout. Wellicht hebben jullie dit merk vaker in mijn blogs voorbij zien komen.Het past ook heel goed bij met name Phileine en Beau en nu kunnen ze dus items delen! Voelt als een soort van 2 halen, 1 betalen, laat ik daar nou net van houden. In de nieuwe wintercollectie vond ik deze sweater met iglo print, stoer van buiten in het zwart-wit, lekker warm en echt heeeeeeeel zacht van binnen. En superleuk voor zowel jongens als meisjes! Dat wilde ik jullie graag even laten zien en daarom heb ik ‘m meteen bij Phileine en Beau aangetrokken. Om het helemaal unisex te houden dragen ze ‘m op hetzelfde broekje van Mini Rodini met (ooit)witte sneakers. Zijn jullie ook fan van unisex kleding?

Je kunt de sweater van Sproet & Sprout shoppen via deze link

img_3536 img_3547 img_3549 img_3608 img_3583 fullsizerender img_3625_1

Klik hier om de sweater direct te shoppen

Wat vind jij van de sweater van Beau en Phileine?

Tags: , , ,

Plaats een reactie