TIP: PYJAMA’S MET FOTO’S LATEN BEDRUKKEN

Vroeger was het mijn droom om later modeontwerpster te worden en misschien droomt één van jullie kinderen hier ook wel van? Groot gelijk hebben ze, want het is ook hartstikke leuk om je eigen kleding te ontwerpen. Een manier om iets te maken wat super origineel is en je kunt er al je creativiteit in kwijt. Je kinderen kunnen nu alvast lekker oefenen, want ze kunnen nu bijvoorbeeld hun eigen pyjama met foto’s laten bedrukken.

Zie je het al voor je: je kleintje in een pyjama met een lieve foto van jullie samen erop. Schattig toch? Op deze manier draag je altijd je favoriete herinnering met je mee. Een pyjama laten bedrukken is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Geef bijvoorbeeld eens een zelfbedrukte pyjama weg als cadeau. Een foto samen met je man, vriendin of moeder… noem het maar op. Een uniek, origineel en lief cadeau. En als manlief ergens ver weg in het buitenland zit, geef je hem toch gewoon een pyjama met een foto van jullie samen erop? Zo kan hij jou onmogelijk missen 😉

Een pyjama met foto laten bedrukken doe je makkelijk bij Drukland.nl. Pyjama’s van hoge kwaliteit, in verschillende maten beschikbaar en in vele kleuren te verkrijgen. Gewoon vanaf je laptop te bestellen. Dus waar wacht je nog op? Een fotoalbum kennen we zo onderhand wel, tijd om onze foto’s op pyjama’s te laten bedrukken! Als je nu nog niet lekker slaapt, weten wij het ook niet meer…

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie