TIP: LEUKE KINDER T-SHIRTS


Door een vriendin werd ik laatst getipt over een leuke t-shirtjes winkel in Amsterdam. Na een kijkje op hun website was ook ik enorm enthousiast. Universe on a t shirt is een t-shirt shop in Amsterdam. Zij ontwerpen en bedrukken superleuke shirts, sweatshirts en rompertjes in hun eigen winkel. Je kunt kiezen uit een t-shirt of trui hun eigen collectie, maar je kunt er ook zelf iets laten maken! Ga je nog naar Amsterdam om te shoppen deze vakantie? De winkel ligt in hartje Jordaan en is zeker een bezoekje waard. Ik heb mijn favorieten al voor je geselecteerd, maar er is natuurlijk meer! Klik hier en ga snel kijken bij Universe on a t shirt

Universe on a t shirt

Welk shirtje of romper vind jij het leukst?

 

 

Tags:

0 Reacties

  • door Bibian Sloot
    Posted 22 juli 2013 09:19 0Likes

    Ohh wat leuk! Jammer dat ik niet vlak bij amsterdam woon, dat tshirt met de vossenkop vind ik voor mijn zoontje de leukste! Voor een meisje dat rompertje met die bloemen, keer weer wat anders!

Plaats een reactie