PYJAMA’S VAN AMIKI


Het mooie label Amiki dat prachtige nachtkleding voor kinderen verkoopt heeft een nieuwe collectie. En wat zijn ze mooi! Deze keer is het merk geïnspireerd geraakt door het heelal en we zien dan ook de maan, sterren en planeten verwerkt in de leuke pyjama’s. Wat betreft de kleuren houdt Amiki zich bij hun oude vertrouwde pasteltinten (we hebben namelijk al eens een blog geschreven over Amiki, klik hier om deze blogpost terug te lezen), die zorgen voor een heerlijke rust. De combinatie van de rustige tinten en het thema; het heelal is perfect voor het slapen gaan! De pyjama’s van Amiki zijn net even anders dan andere pyjama’s en dat maakt ze, volgens ons, zo leuk! De stoffen voelen echt heerlijk zacht en luchtig aan, perfect voor een nacht goed slapen. Daarnaast zijn deze pyjama’s ook nog een hartstikke betaalbaar en verzendt Amiki wereldwijd! Do we need to say more?

Je shopt alle schattige pyjama’s via de webshop

IMG_4358_nebulae

IMG_5046_nebulae

IMG_4171_nebulae

IMG_5048_nebulae

IMG_4436_three

IMG_5096_nebulae_crp

IMG_4550_nebulae_crp

IMG_4880_nebulae

De pyjama’s van Amiki shop je hier!

Wat vinden jullie van Amiki?

Tags:

Plaats een reactie