DE NIEUWE SCHOENEN VAN AIMEE

Door Sophary:

Aimee is de laatste weken helemaal into girly-girly style. En dan letterlijk en figuurlijk. Make-up, nagellak, haarlak en ga zo maar door … vindt ze echt helemaal het einde. En dan bijvoorkeur in het roze – en dan maakt het eigenlijk niet uit welke kleur roze.

Naast die girly-girly roze style heeft ze ook net als ik een zwak voor panterprintjes. En natuurlijk zou ze kiezen voor everything-panter. Je snapt wel dat ik dat h-e-l-e-m-a-a-l niet erg vind. Ik krijg namelijk een soort van ‘kortsluiting’ – in positieve zin dan 😉 – als ik iets tegenkom in panterprint.

Zo ook deze gave nieuwe schoentjes van Aimee van Cavalier. Ten eerste natuurlijk DE print en ten tweede de kleur roze die in dit model is verwerkt. Het was voor ons … liefde op het eerste gezicht. Ze hebben niet alleen kindermaatjes, maar ook een mama uitvoering. Dus wij doen meteen mee aan 1 van de 3 kinderschoenen trends die Frederieke heeft benoemd in haar video… de MINI-ME trend. – klik hier als je deze gemist hebt – Wat vind jij van deze schoentjes?

Je kunt de schoenen shoppen via deze link

Klik hier om de schoenen te shoppen

Wat vind jij van de nieuwe schoenen van Aimee?

BEKIJK OOK: Dit zijn de kinderschoenen trends van dit seizoen

Tags: , , ,

Plaats een reactie