PERSOONLIJKE BLOG: OVER DE OUTFIT VAN DOUTZEN!

Daar is ze weer, Doutzen! En ik zal jullie echt even eerlijk bijpraten over haar outfit.

Want soms koop je iets, omdat je het eigenlijk zelf zo leuk vind. Omdat je er zulke fijne herinneringen aan hebt. En een tuinbroek had ze eigenlijk écht niet meer nodig. Drie op de plank was echt wel genoeg. En eigenlijk koop ik bijna geen kinderkleding meer bij Zara. Echt niet! Maar ik had echt een zwak moment. Allemaal de schuld van Snoopy.
Ik heb namelijk….niet lezen: tot mijn 16e met Snoopy geslapen. Waar ik was, was Snoopy en waar Snoopy was, was ik. En ohwee als Snoopy spoorloos was, dan zette ik het hele huis op z’n kop. Kun je je er iets bij voorstellen? 😉

Door alles wat Snoopy en ik samen hebben meegemaakt, heb ik dus echt een zwak! En dus moest deze Snoopytuinbroek echt in mijn winkelmandje, speciaal voor Doutzen. Want ik word er zo blij van! 🙂

Ze draagt ‘m met een shirtje van Tommy Hilfiger en de panterschoenen van Maison Mangostan. Wat vinden jullie van haar outfit?

Via deze link kun je bij Zara shoppen

_63A9329 _63A9400 _63A9337 _63A9325 _63A9432 _63A9350
Klik hier om bij Zara te shoppen

Volg je mij eigenlijk al op mijn persoonlijke Instagram? —> @frederiekewieberdink

Plaats een reactie