PERSOONLIJKE BLOG: FREE STEMT OP STICHTING KALINGA


Vorige week zag ik in mijn timeline op Facebook een bericht van Stichting Kalinga voorbijkomen dat ik graag met jullie wil delen. Stichting Kalinga hoor ik je denken? Stichting Kalinga – opgezet door Janneke- biedt hulp in de Filipijnen aan kinderen en hun families die leven van de Payatas vuilnisbelt. En nu zijn ze dus genomineerd voor de Gouden Gans verkiezingen van Wilde Ganzen. Super fijn natuurlijk! Vooral als ze gaan winnen natuurlijk!! 🙂 Want dan kan Stichting Kalinga met een bedrag van 10.000 euro heel erg veel goede dingen doen voor hun leerlingen en de school! Help je een handje mee?

Ik heb zojuist gestemd en wil aan jou vragen of jij dat ook wilt doen!! Het is een kleine moeite, maar die is wel veel waard. 🙂

De kids op en bij de vuilnisbelt dragen iig al hele fijne en hippe kleertjes! Toen ik deze vertederende foto’s van Stichting Kalinga ontving maakte mijn hart een sprongetje. Ik denk dat ik dit verder niet hoef uit te leggen toch?!

Allemaal stemmen!!! 🙂 Super bedankt! -X- FREE

Stemmen op Stichting Kalinga kan via deze link

IMG_4167 IMG_4223 IMG_4062 IMG_4160 IMG_4208 IMG_4480IMG_4243
Stemmen op Stichting Kalinga kan via deze link

Plaats een reactie