ZIEN! NIEUWE COLLECTIE POCOPATO ”THE DOTTED HORSE”

De AW16 collectie van het Poolse kinderkleding merk Pocopato is gelanceerd en wow deze willen we dolgraag met je delen! Eerder dit jaar tipte we je dit nieuwe Poolse kindermode merk al en ook de nieuwe wintercollectie ziet er geweldig uit! Toffe pakken, sweaters, sweatpants, jurken en méér waarin jouw mini-me op avontuur kan.

De nieuwe AW16 collectie heet ” The dotted horse” en is ontstaan uit de passie die Natalie, de eigenaresse en designer van dit Poolse kinderkleding merk, heeft voor paarden. Toen zij jong was had ze een pony, Benson. Een slim en ondeugend beessie waar Natalie mee op avontuur ging en uren mee door de bossen galoppeerden. Een kinderkleding collectie gebaseerd op haar favoriete ”dotted horse” kon dan natuurlijk niet uitblijven en zal ook vast niet de laatste zijn 😉 De nieuwe collectie van Pocopato is net even anders en dat is wat deze collectie onderscheid en ook zo tof maakt. Gave unieke prints, kleurrijk en bovenal items waarin kinderen zich heerlijk voelen. Daarnaast is de AW16 collectie perfect te combineren met de monochrome basic collectie. Een all season lijn met zwart / wit en grijze basic items die eigenlijk niet in de kledingkast mogen missen. Zo moet je het stoere unisex biker jacket echt even bekijken, of de gestreepte sweat pants. Een all time favourite!

Genoeg gezegd! Laat je inspireren en duik vooral snel zelf even de webshop in. Laat je ons weten wat jij van de nieuwe collectie van Pocopato vindt? We zijn benieuwd!

schermafbeelding-2016-11-16-om-13-33-54 9 12 3 16 schermafbeelding-2016-11-16-om-13-28-55 schermafbeelding-2016-11-16-om-13-34-19 schermafbeelding-2016-11-16-om-13-34-52 6
Wat vind jij van de nieuwe collectie van Pocopato? Leuk als je het ons laat weten in een reactie hieronder of op Facebook!
Tags: , ,

Plaats een reactie