SPROET & SPROUT | DE NIEUWE JUMPSUIT VAN AIMEE


Door Sophary:

Helaas lukt het niet altijd om goede en mooi geposeerde foto’s op de blog te krijgen 😉 En vooral niet als JIJ het graag wil en je minimodelletje toch echt GEEN zin heeft … pffff …

Ik heb al weken de zomer in m’n bol en heb al supergave zomeritems gescoord. Natuurlijk ook een item uit de nieuwe zomercollectie van 1 van mijn favoriete kinderkleding merken Sproet en Sprout. Kiezen is hier niet te doen. Deze luchtige jumpsuit is namelijk perfect voor de mooie stranddagen. Ideaal voor over een zwempakje straks. En het printje is toch ook te leuk?!

Na een een kleine onderhandeling met mijn kleine meid, ben ik toch heel tevreden over het resultaat. De jumpsuit zo tof! Ik wil ook zo’n jumpsuit in mijn maat ;-). Wat vind jij ervan?

Je kunt de jumpsuit hier shoppen bij Sproet & Sprout

IMG-20170228-WA0018 cof cof IMG-20170228-WA0020 IMG-20170228-WA0016

Klik hier om direct te shoppen bij Sproet & Sprout

Heb jij de nieuwe collectie van Sproet & Sprout al gezien? En welk item is jouw favoriet?

Tags:

Plaats een reactie