WEBSHOP TIP! EMILY MOON


We hebben weer een hele fijne webshop gevonden die we maar al te graag met je willen delen! Deze keer is ons oog gevallen op de webshop Emily Moon. Een webshop speciaal voor meisjes waar je een selectie aan unieke merken voor meisjes van 0 tot 10 jaar kunt shoppen. Kinderkleding merken uit Spanje, Italië, Frankrijk en Nederland die je niet zomaar overal verkrijgbaar is. Een echte aanrader voor iedereen die wat bijzonders wil.

Bij Emily Moon kun je bijvoorbeeld het exclusieve merk Bonnet a Pompon scoren. Dit romantische merk komt uit Madrid en heeft maar weinig verkooppunten in Nederland, maar is echt prachtig. Ook zien we de Italiaanse stijl voorbij komen bij het kindermode merk Babe & Tess. Dit kindermode merk heeft mooie zachte stoffen en een perfecte pasvorm voor meisjes. Maar ook voor de allerkleinsten kun je terecht bij Emily Moon. Het merk Baby Verhip verkoopt de allerzachtste newborn kleding van ecologisch katoen. De items zijn allemaal volledig duurzaam gemaakt met de gedachte om het ook door te kunnen geven. Het Spaanse merk Lötiekids is er ook echt één om in de gaten te houden en is vanaf deze maand verkrijgbaar bij Emily Moon! Girly items met hippe prints en faded kleuren. Een toppertje voor de zomer.

Een rijk aanbod van mooie kindermode merken uit verschillende landen die allemaal anders zijn, maar toch in hetzelfde straatje thuis horen. De zachte stoffen, lichte kleuren en de meisjesachtige en romantische stijl is wat deze merken met elkaar verbindt. Kleding om bij weg te dromen, dus neem snel zelf een kijkje in deze fijne webshop!

Klik hier om een kijkje te nemen in de webshop van Emily Moon

set-happyTCT-BM-LKBK-24346

Klik hier om direct te shoppen bij Emily Moon

Kende jij de webshop van Emily Moon al?

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie