WEBSHOP TIP! AXCLUSIF

Laat alles om je heen even voor wat het is, want ik wil graag een hele gave nieuwe webshop met je delen!

Zit je er klaar voor? Let’s meet Axclusif. Een toffe nieuwe Nederlandse webshop opgericht door Tabitha en Kim. Twee vriendinnen met een gezamenlijke passie: Kidsfashion. En dit is zeker terug te zien in de webshop. Ben jij opzoek naar hippe, originele en betaalbare kinderkleding? Dan moet je deze webshop zeker aan je favorieten lijstje toevoegen.

Bij Axclusif vind je kinderkleding merken als Cos I said so –razend populair!– , Mio*co, Icecream Bandits, One we like en dit is nog maar een kleine greep uit de collectie. Ken jij bijvoorbeeld het kindermode merk Tao & Friends al? Dit gave kindermode merk was mij tot vorige week (zoals je in de eerste Aflevering van In de kast zag) ook nog onbekend, maar wil ik je graag tippen! Prints met een knipoog en items die net even anders zijn. De kinderkleding die je bij Axclusif kunt shoppen is gemakkelijk met elkaar te mixen & matchen en grotendeels unisex. Super voor jongens en meiden en dat is wat shoppen bij deze webshop zo fijn maakt.

En we hebben goed nieuws! Speciaal voor de lezeressen van Kindermodeblog is er een speciale actie en shop je met de code kindermodeblog nu met 20% korting* bij Axclusif. Nóg een goede reden om meteen een kijkje te nemen in deze fijne nieuwe webshop! Laat je ons even weten wat je ervan vindt? We zouden het leuk vinden om je reactie terug te zien.

*geldig op alle items m.u.v. kettingen en cadeaubonnen.

Klik hier om een kijkje te nemen in de webshop van Axclusif

SAMSUNG CSC img_7711-12 axclusif-39 img_7752-16 axclusif-18 axclusif-26 axclusif-61

Klik hier om direct te shoppen bij Axclusif

Had jij deze webshop al gespot? Leuk als je het ons laat weten in een reactie!

Tags: , , , , , ,

Plaats een reactie