WEBSHOP TIP! DENDERZ


Ben jij net als ons ook zo dol op het shoppen van nieuwe kinderkleding, het ontdekken van hippe merken en spotten van toffe webshops? Ga er dan even goed voor zitten want vandaag willen we graag een hele fijne webshop met je delen: Denderz! Als je Kindermodeblog op de voet volgt moet deze naam je niet onbekend in de oren klinken. Afgelopen zomer zijn wij namelijk bij Denderz langs geweest met de Back to School Tour. Naast een hele gave en kindvriendelijke stenen winkel in hartje Groningen heeft dit family cafe & kids conceptstore ook een te gekke webshop die onlangs vernieuwd is! Je begrijpt dat we dit nieuws graag met je delen.

Bij Denderz shop je hippe kinderkleding merken als Sproet & Sprout, Sorry 4 the mess, One we like, Billieblush, Little eleven Paris maar ook accessoires en een heleboel leuke cadeautjes (hint: de feestdagen staan weer voor de deur!) voor jongens en meisjes van jong tot oud. Kinderkleding merken die net even anders zijn, maar die je goed kunt mixen & matchen. Zeker een aanrader als je het ons vraagt. En mocht je in de buurt van Groningen zijn stap dan ook zeker even binnen bij deze zeer stijlvolle en ruime kids conceptstore, waar je gelijk ook even kunt genieten van een goede kop koffie of heerlijke lunch.

Laat je inspireren en ga snel wat leuks scoren voor je zoon en/of dochter in de webshop van Denderz! Laat je ons even weten welke items en of merken jouw favoriet zijn? Vinden we leuk 🙂

Klik hier om naar de webshop van Denderz te gaan

set44vkk set23vk set40vk set20vkclose set11vk

Klik hier om direct bij Denderz te shoppen

 

Tags: , ,

Plaats een reactie