LMTD TIENER PORTRETSERIE | NIKKI

Deze week publiceren we op Kindermodeblog een portretserie van 3 tieners. Wat houdt ze bezig? Wat vinden ze van mode? Van welke YouTubers zijn ze fan? En wat vinden ze interessant? Vandaag sluiten we de portretserie af met Nikki. Lees je mee?

Nikki van Rijen is 11 jaar en fan van de vloggers BeautyNezz en MeisjeDjamila. Ze heeft een afwisselende kledingstijl en draagt écht wat ze zelf leuk vindt. Haar Dr. Martens zijn een favorietje: die draagt ze bijna altijd!

_63A5703

Mijn favoriete YouTuber is BeautyNezz. Ze komt altijd zo vrolijk over en geeft leuke tips en life hacks in haar video’s. Als ik een dag met haar zou mogen optrekken, zou ik met haar naar Parijs of New York willen. Ik ben zelf al een keer in Parijs geweest en ik vind dit een superleuke stad. Ik zou dan samen met haar willen shoppen, crêpes eten en bovenop de Eiffeltoren willen staan. BeautyNezz is echt een inspiratiebron voor mij. Ik heb natuurlijk wel een eigen kledingstijl -en smaak, maar de kleding van BeautyNezz vind ik superleuk. Ik zou dat zelf ook dragen. Ik heb wel eens een shirt gekocht die heel erg lijkt op een shirt wat BeautyNezz ook heeft, gewoon, omdat ik ‘m cool vond!

‘Het leukste aan mode vind ik dat ik er m’n eigen stijl uit kan halen’

_63A5616

Het leukste aan mode vind ik dat ik er m’n eigen stijl uit kan halen. Mijn stijl is nogal afwisselend: de ene dag kies ik voor een stoere coole stijl en de andere dag draag ik hele girly kleren. Het ligt er een beetje aan in wat voor bui ik ben. Soms heb ik zin in een typische meisjes outfit en dan draag ik bijvoorbeeld een tutu met een roze fluffy trui. Een item wat ik in ieder geval super vaak draag zijn mijn dr. Martens. Deze vind ik helemaal geweldig! Ze zijn lekker kleurrijk en hebben een leuke print.

_63A5534

Ik trek mij verder niet zoveel aan van wat andere mensen vinden van m’n kleren. Ik kies mijn eigen stijl. De ene keer krijg ik complimenten, de andere keer krijg ik kritiek. Het maakt me niks uit, als ik het zelf maar mooi vind en mij er fijn in voel! De outfit die ik aan had tijdens de shoot vind ik super cool. Dit is echt iets wat ik zelf zou shoppen. Het leuke aan de top vind ik dat je ‘m so over hemdje kunt dragen, maar ook in de zomer over je bikini op het strand. De accessoires die ik erbij draag vind ik ook echt leuk. Het sjaaltje en de sokken passen er perfect bij en maken de outfit helemaal af.

Nikki draagt een outfit uit de nieuwe tienercollectie van LMTD.  Je kunt de collectie hier online shoppen bij NAME IT of online bij Wehkamp en Kleertjes

Je kunt de LMTD tienerlijn ook fysiek shoppen bij de NAME IT winkels in Amersfoort, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Maastricht, Nijmegen, Tilburg, Venlo en Heerhugowaard.

Of bij de kinderkleding winkels Big L, Intersport van de Berg, Schweigmann, Every one young fashion store, Kidzs, Freewear. 

BEKIJK & LEES HIER DEEL 1 VAN DE TIENER PORTRETSERIE

BEKIJK & LEES HIER DEEL 2 VAN DE TIENER PORTRETSERIE

Tags: , , , ,

Plaats een reactie