DOUTZEN IN NIEUWE JEANS NAME IT + SCOTCH & SODA

Zoals je ziet is Doutzen wéér gegroeid!! Elke keer weer blijft die kleine meid me verbazen met haar groeispurts. Nog even en ze gaat haar moedertje voorbij en je snapt natuurlijk wel dat ze hier stiekem naar uitkijkt 😉 Ik geniet enorm van de ontwikkelingen die ze doormaakt. Ze kan nu lezen en schrijven, stelt interessante vragen – waar ik vaak het antwoord niet (meer) op weet oeps– en ik kan hele leuke gesprekken met ‘r voeren. Ze wordt echt een grote en gezellige meid. En groot ook in letterlijke zin. Want ze is weer een kledingmaat opgeschoven en dat betekent dus dat we weer ‘ruimte’ hebben voor veel nieuws! En dat vinden wij allebei – ook Doutzen is dól op kinderkleding – helemaal niet erg. Zo moeder zo dochter.

Ik mocht voor mijn werk shoppen bij Van Tilburg Online. Bij Van Tilburg heb je de keuze uit tientallen merken voor dames, heren én kinderen. Een webshop met een groot aanbod en een ruime keuze. Heb jij al eens rond gesurft in deze webshop?

Bij Van Tilburg Online vind je hippe kindermode merken! Waaronder ook molo, Tumble ‘N Dry, Le Big, Name it en Scotch & Soda. Voor Doutzen heb ik een jeans geshopt van name it. Ik vond de wassing erg mooi en de slanke pasvorm sprak me aan. Maar hij valt toch net een tikkeltje ruimer dan ik had verwacht. Maar daar groeit ze zo in vermoed ik 😉 Ook shopte ik er een sporty longsleeve van Scotch & Soda bij. Deze vind ik helemaal te gek. – zou hem stiekem zelf ook wel willen – .Dit shirt kun je echt op veel verschillende manieren combineren. Op een jeans, op een legging of op een rok. Juist dat stoere in combinatie met iets heel meisjesachtig, daar hou ik van. Doutzen draagt ‘m dus op haar name it jeans met een colbertje van Little 10 days. En omdat de hals van het shirt wat wijd valt, draagt ze er een sjaaltje bij. Ik ben stiekem best wel trots op mijn kleine grote meisje 🙂 Wat vind jij van haar nieuwe shirt? En kende jij de webshop Van Tilburg Online al?

Klik hier om naar Van Tilburg Online te gaan

_63A9698

_63A9736 _63A9652 _63A9666_63A9787 _63A9552

Klik hier om te shoppen bij Van Tilburg Online

 

 

Foto’s door Alina Krasieva Photography

 

Tags: , , , , , , , ,

Plaats een reactie