NAME IT | OUTFIT JOP


Een stoere outfit voor een stoere jongen! Jop kan in zijn outfit de buurt onveilig maken en lekker met zijn vrienden spelen! Jop draagt een jeans van Name it, met een mooie diepe ”acid” wassing. Deze stoere wassing zorgt ervoor dat de jeans er heel levendig en rijk uitziet! De grote zakken op de achterkant maken de jeans extra cool voor de boys! Het model valt mooi slank langs het lichaam en is daarom perfect voor kids met smalle en lange benen net als Jop. Jop draagt zijn jeans met een fijne grijs gemêleerde sweater van Scotch Shrunk met een palmbomen motief! Super gemakkelijk te combineren en door het palmbomen motief een echte zomerse look! Jop is klaar voor een leuke dag! Have a nice day!

Je kunt de jeans bij Name it shoppen via deze link

_63A3930

_63A3948

_63A3951

_63A3953

_63A3885
_63A3963

Klik hier om te shoppen bij Name it

Wat vind jij van deze jeans?

Foto’s door Alina Krasieva Photography

Tags: , , ,

Plaats een reactie